Laster Arrangementer

← Alle Arrangementer

Arenasamling for boligmangfold

2 mars @ 09:00 - 12:00

Hvordan kan vi skape en enda bedre by å bo i? Arena for boligmangfold er et samarbeid mellom utbyggere, offentlige etater, sosiale entreprenører, arkitekter og forskere for å lykkes med god byutvikling for alle. Hold deg oppdatert og del ideer og tanker ved å delta på neste åpne arenasamling!

Hva slags boliger bygger vi, og hvilke modeller bør finnes for eierskap og utleie? Hvordan bygger og tilrettelegger vi for gode nabolag og gode bomiljøer? Finnes det løsninger som er bra for både klima, miljø og nabolag?

På samlingen vil du blant annet høre fra:

  • Mona Berger, Varaordfører i Trondheim kommune: Boligpolitisk plan i Trondheim kommune – den generelle og sosiale boligpolitikken
  • – Alan Bø, Eiendoms- og byfornyelsesetaten, Oslo kommune: Tre veier til bolig – rammen for et eksperimentelt prosjekt i Hagegata 30 på Tøyen
  • – Vidar Fiskum, Norsk Eiendom og styringsgruppemedlem i arenaen
  • – Gro Sandkjær Hanssen, forsker ved OsloMet og forskningsprosjektet Strategic Housing

Vi vil også jobbe sammen og dele erfaringer på tvers i fasiliterte grupper.

  • Bli med på åpen samling tirsdag 2. mars kl. 9-12 (digital samling)

Meld deg på den digitale arenasamlingen for boligmangfold her!

Om arena for boligmangfold
En rekke aktører i Pådriv har samlet seg for å utvikle, pilotere og eksperimentere med løsninger som kan gi alle et trygt, sosialt og klimavennlig sted å bo.

Hovinbyen, Norges største byutviklingsområde, danner utgangspunkt for pilotene og eksperimentene, men løsningene som utvikles skal være like relevant i andre byer og byområder. Trondheim, der Pådriv er i ferd med å etableres, har flere framtidsrettede aktører som også kobles på dette arbeidet.

Foreningen Pådriv leder arenaen, som er en del av forskningsprosjektet Strategic Housing – the Social Sustainable City, et samarbeidsprosjekt mellom NIBR/OsloMet, NMBU, UiT, svenske KTH, Asplan Viak, SoCentral, Oslo kommune, Bergen kommune og Lørenskog kommune, finansiert av Norges Forskningsråd. 

Arenasamlingene vil være åpne for alle interesserte. Nysgjerrig? Kontakt arenaleder i Pådriv Mette Øinæs Habberstad (mette@paadriv.no).

 Vil du har mer informasjon om forskningsprosjektet eller styringsgruppa? Send en mail til prosjektleder i SoCentral Karin Lindgård (karin@socentral.no).

Illustrasjon for Pådriv: Hanne Berkaak

Detaljer

Dato:
2 mars
Tid
09:00 - 12:00

Sted

Digital

Arrangør

Pådriv
Hjemmeside:
https://www.paadriv.no