Laster Arrangementer

← Alle Arrangementer

 • Dette event har allerede funnet sted.

Idé-slam!

14 april @ 20:00 - 21:00

Kontoret

Mange sitter med gode ideer for bærekraftig byutvikling. Disse kan dreie seg om nye løsninger, nye prosjekter, nye produkter eller andre initiativ. Ide-slam er en plattform som gjør det mulig å dele dem!

Det kan ofte være vanskelig å bringe en idé ut i livet. Idé-slam hjelper deg i gang. Du trenger ikke ha et ferdig konsept. Ideen kan være stor eller liten. Alt du trenger å gjøre er å snakke om ideen din – og dra nytte av Pådrivnettverkets kompetanse, kunnskap og kontakter!

Konseptet baserer seg på poesi/historie-slam, men dette er selvfølgelig ikke en konkurranse. Målet er å skape en lavterskel møteplass hvor nye ideer kan bli til mer enn bare ideer.

Hver «slammer» får 4 minutter til å snakke om ideen sin – ingen slides eller fancy grafikk tillatt – bare ideen, sånn som den er. Som deltaker oppfordrer vi deg til å sende tanker, tilbakemeldinger, tips om midler og ressurser, forslag til relevante kontakter, invitasjoner til kaffeprater og andre relevante innspill til slammerne.

 

Meld deg på her

 

For «slammere» (de som har en idé):

 • Få innspill på dine ideer.
 • Knytt nye kontakter.
 • Lavterskel møteplass for å sjekke om din ide har noe for seg.
 • Få de riktige koblingene på plass for å utvikle ideen din.
 • Dra nytte av andres kunnskap og kompetanse.

For deltakere:

 • Bidra til Pådrivnettverket med din kompetanse, ditt nettverk og dine innspill!
 • En anledning til å være engasjert frivillig i Pådriv.
 • Få nye kontakter.
 • Bli inspirert og engasjert.

Grunnregler:

 1. 1.  Ideene skal være direkte eller indirekte tilknyttet bærekraftig byutvikling, som er Pådrivs fokusområde. Programmet settes sammen og deles på forhånd.
 2. 2. Alle innspill som sendes til slammere skal være konstruktive.
  Husk at det sitter en ekte person på andre siden av mailboksen, og hvor skummelt det kan være å dele nye ideer med fremmede – vær en alright sparrepartner.
 3. 3. Dette behøves vel ikke nevnes, men vi gjør det likevel: Ikke stjel/adopter/lån ideer! Respekter slammerne som opphavseierne til deres egne ideer. Hører du om noe som passer perfekt inn i det du jobber med? – Ta heller kontakt for å få til et samarbeid 😊

Vi er her for å støtte og bygge opp under hverandre. Det er plass og behov for alle i utviklingen av bærekraftige byer.

Meld deg på Pådrivs første idéslam 14. april kl. 20-21

Foto: Nabeeh Saman

Arrangør

Pådriv
Hjemmeside:
https://www.paadriv.no

Sted

Digital samling