Laster Arrangementer

← Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Inkluderingsdag: Hvordan få med lokalmiljøet på å utvikle et område?

16 juni @ 09:00 - 11:00

Hvordan få med lokalmiljøet på å utvikle et område?

Hvordan kan inkluderingen skje i nærmiljøet vårt?

Inkluderingsdagene er en tverrfaglig møteplass. Her møter du veiledere og saksbehandlere i kommunen. Du blir kjent med gründere og sosiale entreprenører, folk som jobber i frivillige organisasjoner, ledere eller ansatte i privat næringsliv og offentlig sektor, forskere og akademia, eller andre som ønsker å være en ressurs i inkluderingsarbeidet.

Temaet for inkluderingsdagen 16. juni er inkludering gjennom lokal tilhørighet, og skal denne gangen være på Pådrivsenteret. Du får høre fra ulike prosjekter om hvordan de jobber – og ønsker å jobbe – for å engasjere lokalmiljø og beboere i et område.

Vi vil diskutere hvordan man kan inkludere gjennom konkrete prosjekter, aktiviteter, der hvor folk bor. Det finnes mange gode eksempler på dette, men på akkurat denne inkluderingsdagen får du høre fra disse prosjektene:

Pådrivsenteret, sammen med Moving Mamas og Kompass & Co

Sletteløkka grendehus, et prosjekt ved Bydel Bjerke

På grunn av covid-19 har vi begrenset antall plasser, og arrangementet er nå fulltegnet. Vil du ha info om streaming, eller invitasjon til neste inkluderingsdag i Oslo? Sjekk www.inkluderingsdag.no og sett deg på epostlista.

Detaljer

Dato:
16 juni
Tid
09:00 - 11:00

Arrangører

Pådriv
Inkluderingsdagene

Sted

Pådrivsenteret
Lørenveien 68
Oslo, Norge
+ Google-kart